Termeni si Conditii

TERMENi SI CONDITII

 Bine ati venit la magazinul  “husqvarna-magazin-online”

        Va rugam sa cititi cu atentie conditiile noastre si termenii contractuali inainte de utilizarea site-ului şi inainte de a face o comanda. Folosirea acestui website si plasarea de comenzi online semnifica acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste termenii si conditiile mai jos mentionate. Inainte de a face o comanda, daca aveti vreo nelamurire, va rugam sa ne scrieti la adresa magazinhusqvarna@gmail.com

         Termenii si conditiile urmatoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea SITE-ului supunindu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare.

          Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII/CLIENTII.

          Prin accesarea SITE-ului UTILIZATORII consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia aplicabila.

         Acest site este administrat de SC HUSQVARNA VIKING SRL, numita in continuare SOCIETATEA, cu sediul social in Bucuresti , Sector 1, Calea Grivitei, Nr.158, avand CUI RO26371797, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Bucuresti sub nr. J40/72/2010, telefon: 021/222 90 36 ; fax: 021/222 77 77

         SOCIETATEA depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor expuse pe SITE. Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii,  SOCIETATEA precizeaza ca imaginea produselor are caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara notificare prealabila de catre producatori.

          De esemenea, unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe SITE, pot fi modificate de catre SOCIETATE fara preaviz sau pot contine erori de operare..

         Promotiile/ofertele prezente pe SITE sunt valabile in limita stocului disponibil.

        De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, insa SOCIETATEA face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante.

        De asemenea va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului şi compatbilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumpărător şi www.husqvarna-magazin-online.ro sunt reglementate oficial de Ordonanţa Guvernului 130/2000, privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă.

        In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:
 
       UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare.

       CLIENT: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare, ce initiaza si finalizeaza o comanda.

       COMANDA: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii SITE-ULUI de catre un CLIENT, ce intervine ca forma de comunicare intre SOCIETATE si CLIENT.

        CONTRACT: reprezinta o COMANDA confirmata de catre SOCIETATE, prin care SOCIETATEA este de acord sa livreze CLIENTULUI produse, iar CLINETUL este de acord sa efectueze plata acestora.

        UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii HUSQVARNA VIKING  SRL

 

Despre Husqvarna

    Societatea Husqvarna Viking SRL, este distribuitor autorizat pentru comercializarea produselor Husqvarna-Suedia, companie care se bazeaza pe mai mult de 300 de ani de experienta in industria tehnica si de precizie.

    Husqvarna ofera clientilor cea mai extinsa gama de produse de hobby si profesionale de intretinere si amenajare a padurilor, parcurilor, gradinilor  si spatiilor verzi. Produsele Husqvarna sunt o combinatie remarcabila de putere, superioritate tehnologica si constructie de calitate 

Echipa noastra se bazeaza pe cunostintele , intelegerea si nevoile dumneavoastra.

Detalii Contact

  • 021/222 77 77
  • 0744 493 486
  • 021/222 77 77
  • contact@husqvarna-magazin-online.ro

Facebook

Web design by Play Solutions                                                                                                                                                                                                                         Toate drepturile rezervate @